Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری دانشجو»
2024-05-09@09:47:12 GMT

نظارت بر تولید ۴۴ کالای منتخب صنعتی و معدنی

تاریخ انتشار: ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۰۰۲۷۵۳

نظارت بر تولید ۴۴ کالای منتخب صنعتی و معدنی

معاون امور صنایع وزارت صنعت از رصد مستمر تولید ۴۴ کالای منتخب صنعتی و معدنی خبر داد.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو به نقل از شاتا، مهدی صادقی نیارکی در نشست تخصصی پایش تولیدات صنعتی و معدنی اظهار داشت: با توجه به شرایط حساس کشور ضروری است صیانت از تولید با رویکرد نظارت مستمر بر فرآیند تولید صنایع استراتژیک در دستور کار قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی پایش وضعیت تولید، صادرات و تامین مواد اولیه مورد نیاز صنایع راهبردی در بازه زمانی کوتاه مدت یکی از برنامه‌های مهم وزارت صمت در سال جاری اعلام کرد و افزود: مکانیزمی با همکاری معاونت طرح و برنامه، سازمان توسعه تجارت و معاونت امور معدنی برای رصد وضعیت ۴۴ کالای منتخب صنعتی و معدنی در نظر گرفته شده است و مقرر شد وضعیت هر زنجیره با رویکرد تامین مواد اولیه و افزایش ظرفیت تولید مورد بررسی قرار گیرد.

به گفته معاون امور صنایع وزارت صنعت، تحلیل وضعیت صادرات محصولات نهایی منتخب نیز در سلسله نشست‌های پایش تولید مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

صادقی نیارکی، تحلیل روند تامین مواد اولیه مورد نیاز کالا‌های منتخب را از دیگر رویکرد‌های این نشست تخصصی برشمرد و افزود: همه استان‌ها با همکاری تشکل‌های تخصصی و صنایع سراسر کشور با اعلام آمار تولید در واکاوی وضعیت صنعت کشور کمک خواهند کرد.

وی هدف از برگزاری این نشست تخصصی را پیش بینی دورنمایی از صنعت عنوان کرد و پیشنهاد داد وضعیت تولید صنایع منتخب هر استان نیز در باره زمانی مشخص مورد تحلیل و بررسی قرار بگیرد.

معاون امور صنایع وزارت صمت تاکید کرد: با احصاء برش استانی و بررسی زنجیره‌های صنعتی در هر برش می‌توان ترسیم واقعی از وضعیت صنایع کشور بدست آورد و بر اساس داده‌های واقعی، چالش‌های پیش روی شرایط تولید را مرتفع کرد.

گفتنی است در این نشست تخصصی پیشنهادات معاونان وزیر صنعت جهت نحوه احصاء و پردازش اطلاعات صنعتی کشور مورد بررسی قرار گرفت و مدل مشخصی جهت رصد مستمر وضعیت صنایع کشور به تایید اعضا رسید.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: صادقی نیارکی تشکل های تخصصی صنعتی و معدنی نشست تخصصی بررسی قرار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۰۲۷۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نشست تخصصی وبیناری در چابهار

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز سیستان و بلوچستان، در این نشست اشکان اژدری، رییس مرکز تحقیقات شیلاتی آب‌های دور چابهار به اهمیت روز جهانی تن ماهیان اشاره کرده و خواستار توجه بیشتر به این ذخایر با ارزش شد.
عباسپور نادری، مدیر کل صید و بنادر ماهیگیری سازمان شیلات ایران هم در خصوص اهمیت تن‌ماهیان، نقش و جایگاه IOTC و قطعنامه‌های آن مطالبی بیان کرد و به بررسی مدیریت صید تن‌ ماهیان در کشور پرداخت.

رییس بخش بیولوژی و ارزیابی ذخایر آبزیان مرکز تحقیقات شیلات هم میزان صید و تجارت تن‌ماهیان در ایران و جهان را بررسی و بر اهمیت نقش تن ماهیان در ارزآوری برای کشور تاکید کرد.
احمدرضا هاشمی میزان صید بی‌رویه تن ماهیان (براساس وزن) در جهان را حدود ۱۰ درصد و در آب‌های جنوب کشور را بیش از این مقدار عنوان کرد.

فرهاد کی‌مرام، رییس دوره‌ای کارگروه تون ماهیان ساحلی IOTC)) هم به جایگاه صید تن‌ماهیان ایران در اقیانوس هند و جهان اشاره کرد و راهکار‌ها و پیشنهاد‌هایی برای مدیریت بهتر این ذخایر ارائه داد.

صفی‌یاری مسئول کارگروه بهبود کیفیت، سازمان شیلات ایران از نقش و اهمیت فرآوری جهت صادرات این آبزیان با ارزش در بازار‌های جهانی گفت و راهکار‌ها و پیشنهاداتی برای افزایش ارزش‌افزوده تن ماهیان در کشور ارائه کرد.


 این نشست تخصصی توسط مرکز تحقیقات شیلاتی آب‌های دور چابهار با همکاری سازمان شیلات ایران، دانشگاه سلطان‌ قابوس عمان و دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار برگزار شد.

وبینار از ترکیب دو واژه وب و سمینار تشکیل شده است (Web based Seminar) و به معنی بستری مجازی است که می‌توان آموزش‌ها و جلسات را با استفاده از آن بصورت برخط برگزار کرد.

دیگر خبرها

  • مونتاژکاران؛ وارثان بیشتر ارز کشور!
  • رویداد صدرا پیوند بین دانشجو، صنایع و ایجاد اشتغال است
  • در اولین روز از نمایشگاه کتاب چه نشست‌هایی برگزار می‌شود؟
  • خودروسازان چینی ارز دولتی را بلعیده‌اند
  • وارث بیشتر ارز کشور؛ مونتاژکاران/ خودروسازان چینی ارز دولتی را بلعیده‌اند
  • نشست تخصصی وبیناری در چابهار
  • تجلیل از کارگران منتخب بخش تولید و صنعت آذربایجان شرقی
  • باید از ماشین‌آلات معدنی تولید داخل حمایت شود
  • ۳۰۷ کالای راهبردی نفتی شناسایی‌ شد/ ۷ پروژه در محله نهایی سازی
  • استقرار ۵۰ درصد تولیدکنندگان شوینده در قزوین