Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-05-09@10:47:35 GMT

روند افزایشی تولید ۲۱ کالای منتخب صنعتی

تاریخ انتشار: ۲۵ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۵۸۵۳۹۵

روند افزایشی تولید ۲۱ کالای منتخب صنعتی

ایران اکونومیست- سرپرست معاونت امور صنایع وزارت صنعت، معدن و تجارت با اشاره به روند افزایشی تولیدات ۲۱ کالای منتخب صنعتی از مجموع ۲۹ کالای صنعتی مهم و راهبردی، گفت: بررسی شاخص های صنعتی کشور در ۱۱ ماهه سال ۹۸، نشان از رشد ۶.۵ درصدی تعداد پروانه های بهره‌برداری صادره دارد.

 

به گزارش روز دوشنبه وزارت صنعت، معدن و تجارت، «مهدی صادقی نیارکی» افزود: در این مدت، پنج هزار و ۸۹۲ فقره پروانه با میزان سرمایه گذاری بیش از ۵۵ هزار میلیارد تومان و اشتغال ۹۳ هزار و ۷۹۵ نفر به صادر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی از رشد ۳۰ محصول منتخب صنعتی ومعدنی از میان ۴۱ محصول منتخب این حوزه خبرداد و گفت: به عنوان نمونه در برخی محصولات صنعتی مانند لوازم خانگی شامل یخچال و فریزر، تلویزیون و ماشین لباسشویی با تولید دو هزارو ۴۷۳ دستگاه، حدود ۱۲.۸ درصد و محصولات پتروشیمی با تولید هفت میلیون ۴۹۰ هزار تن، بیش از ۹ دهم درصد افزایش تولید داشته ایم.

اعطای تسهیلات طرح رونق تولید

صادقی نیارکی، در ادامه آماری از میزان پرداخت تسهیلات در قالب طرح رونق تولید ارائه کرد و گفت: در سال ۹۸، در قالب طرح رونق تولید بیش از ۳۳ هزار میلیارد تومان تسهیلات به ۲۰ هزارو ۷۸۵ واحد صنعتی پرداخت شده است.

وی با اشاره به سهم ۳۰ درصدی بخش صنعت و معدن از میزان تسهیلات پرداخت شده توسط بانک مرکزی در ۹ ماهه سال گذشته، خاطرنشان کرد: تسهیلات پرداختی بانک ها و موسسات اعتباری در ۹ ماهه سال گذشته به بخش های مختلف اقتصادی مبلغ ۶۲۶ هزار میلیارد تومان بوده که سهم بخش صنعت و معدن از کل اعتبارات پرداخت شده، افزون بر ۱۹۰ هزارمیلیارد تومان بوده، این در حالی است که طبق قانون برنامه ششم توسعه باید ۴۰ درصد از منابع به بخش صنعت و معدن اختصاص می یافت.

سرپرست معاونت امور صنایع وزارت صنعت با تاکید بر افزایش نیاز واحدهای صنعتی به سرمایه در گردش، گفت: نقدینگی مورد نیاز بخش صنعت حدود ۵۰۰ هزار میلیارد تومان برآورده شده که امید می رود در سال "جهش تولید"، بخش عمده ای از اعتبارات و منابع سیستم پولی و بانکی به سمت تولید هدایت شود.

 

 

 ایرنا

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: هزار میلیارد تومان بخش صنعت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۸۵۳۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وجود ۲۰۰ معدن فعال در کردستان

معاون امور معادن اداره‌کل صنعت، معدن و تجارت کردستان گفت: در حال حاضر بیش از ۲۰۰ معدن فعال در استان کردستان وجود دارد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان و به نقل از روابط عمومی صمت، مهدی سیفی باغی‌خانی اظهار کرد: معادن نقش مهم و اساسی در اشتغال‌زایی دارند و در حال حاضر ۴۲۰۰ نفر به صورت مستقیم در معادن استان کردستان مشغول به کار هستند.

وی افزود: با توجه به اهمیت معادن در اشتغال‌زایی شغل‌های غیرمستقیم، بسیاری نیز از وجود این معادن برخوردار می‌شوند.

معاون امور معادن اداره کل صنعت، معدن و تجارت کردستان به میزان اکتشافات معادن در سطح استان اشاره کرد و گفت: در بحث اکتشاف معادن دو بخش خصوصی و دولتی امور اکتشافات را در سطح استان انجام می‌دهند.

سیفی باغی‌خانی ادامه داد: در بخش دولتی با توجه به انعقاد تفاهم‌نامه سه‌جانبه بین سازمان صمت، سازمان زمین‌شناسی و ایمیدرو، اکشتافات معدنی در سطح وسیع به سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات معدنی کشور واگذار شده است.

وی اضافه کرد: این اقدام با هدف شناسایی عناصر کمیاب که در حالت عادی به آن توجه نشده، در حال انجام به صورت سطحی و عمقی است.

معاون امور معادن اداره کل صنعت، معدن و تجارت کردستان ادامه داد: پس از شناسایی، سرمایه‌گذاری از طریق ایمیدرو انجام می‌شود و سازمان زمین شناسی در امور اکتشافات از توان نیروهای متخصص استانی نیز استفاده می‌کند.

سیفی باغی‌خانی به رسالت بخش خصوصی اشاره کرد و گفت: در بخش خصوصی نیز تعدادی شخصیت حقیقی و حقوقی عملیات اکتشاف را انجام می‌دهند.

وی با اشاره به اینکه نیروهای متخصص نیز در زمینه اکتشافات معدنی در سطح استان داریم، تصریح کرد: همچنین در این بخش از توان فارغ‌التحصیلان زمین‌شناسی استفاده می‌شود و عمده فعالیت‌ها توسط نیروهای متخصص داخل استان در حال انجام است و در هر جا که نیاز باشد از توان نیروهای متخصص کشوری نیزه بهره می‌بریم.

معاون امور معادن اداره کل صنعت، معدن و تجارت کردستان به وضعیت استان در کشفیات معادن اشاره و خاطرنشان کرد: استان کردستان از لحاظ کیفی و ذخایر معدنی وضعیت بسیار خوبی دارد و ذخایر و معادن فلزی در حال اضافه شدن هستند.

سیفی باغی‌خانی ادامه داد: همچنین معادن سنگ آهن و طلا نیز در استان در حال اکتشاف است و سایر اکتشافات قبلی نیز در حال انجام است.

وی به وضعیت سرمایه‌گذاران به بخش معادن نیز اشاره و اضافه کرد: سرمایه‌گذاران نگاه خوب و مثبتی به حوزه معادن دارند و با تاکید مقام معظم رهبری بر حوزه معادن و جایگزینی آن به جای نفت اهمیت معادن روز به روز در حال بیشتر شدن بوده و استقبال سرمایه‌گذاران بیشتر است.

معاون امور معادن اداره کل صنعت، معدن و تجارت کردستان تصریح کرد: بیشترین معادن سطح استان در شهرهای قروه، بیجار و سقز وجود دارد.

کد خبر 751580

دیگر خبرها

  • معدن بعد از نفت دومین زمینه ثروت آفرینی برای کشور است
  • رفع موانع تولید در راستای تحقق شعارسال
  • معدن، دومین منبع تولید ثروت بعد از نفت
  • ثبت بیش از ۲۰۰ هزار شرکت تعاونی در سیستان و بلوچستان
  • پذیرش ۵۷ مقاله در نهمین کنفرانس ملی مکانیک سنگ ایران
  • تجلیل از کارگران منتخب بخش تولید و صنعت آذربایجان شرقی
  • وجود ۲۰۰ معدن فعال در کردستان
  • ۳۰۷ کالای راهبردی نفتی شناسایی‌ شد/ ۷ پروژه در محله نهایی سازی
  • وزیر صنعت معدن و تجارت شامگاه دوشنبه وارد اراک شد
  • وزیر صنعت، معدن و تجارت به استان مرکزی سفر می‌کند